DOĞA DOSTU NETPAK

netpak

Günümüzde alışveriş günlük hayatın olmazsa olmazı haline gelmiştir. Alışveriş sadece kıyafet ya da ayakkabı alışverişi olarak düşünülmemelidir. Aynı zamanda evin herhangi bir ihtiyacı için bile günlük olarak alışveriş yapmak gerekebilir. Bu noktada alışveriş yapılan yerler ve bu yerlerin kullandığı ürünler büyük önem ifade etmektedir. Özellikle alışveriş noktalarının ürünlerini paketledikleri ambalajlar bez çantalar ya da kullandıkları alışveriş torbaları hem görüntü hem de sağlık açısından titiz bir şekilde seçilip kullanılmalıdır.

Günümüzde alışverişlerde kullanılmakta olan kağıt ya da plastik torbaların kullanım ömürleri genellikle birkaç dakika ile kısıtlıdır. Bu durum da kullanım anlamında büyük bir dezavantaja sebebiyet vermektedir. Bazen kişiler satın aldıkları ürünleri eve götürene kadar bile torbalarının dayanamayıp zarar gördüğüne ya da yırtıldığına şahit olabilir. Hayatın her noktasında olduğu gibi burada da kalite büyük önem ifade etmektedir.

Söz konusu torbaların dayanıksız olmaları zaten büyük bir sorun teşkil ederken aynı zamanda bu ürünlerin sağlığa da zararlı olması başka bir konudur. Günümüzde genellikle kullanılan kağıt ve plastik torbalar rahat bir şekilde hem canlıların hem de doğanın düşmanı olarak adlandırılabilir. Her ne kadar insanlar işleri bittiğinde bu torbaları çöplere atıyor olsa da elbette sokakların ya da caddelerin ortasına atılmış torbaları görmek de mümkündür.

Gelişigüzel atılmış olan torbaların doğaya ciddi anlamda zarar verdiğini görmek mümkündür. Çöpe atılmayıp günlük hayatta kullanılan torbaların ise insan sağlığına zarar verdiğini bilmek son derece önemlidir. Bu kadar küçük bir detayın ne kadar büyük problemlere sebebiyet vereceği sizi oldukça şaşırtabilir.

Bu noktada NETPAK büyük bir fark yaratarak hem doğa hem de insanlar için sağlıklı sayılabilecek, en azından sağlığa kesinlikle zarar vermeyecek olan bez torbaların üretimini yapmaktadır. Firmamız ultrasonik kaynak tekniği kullanarak baskıya uygun ürettiği bez torbaları aynı zamanda otomasyon sistem sayesinde seri şekilde üretebilmektedir.

Bez çanta üretiminde kullanılan nonwowen teknik kumaşlar PP hammaddeden üretilirken tekrarlı ve hijyenik kullanıma da son derece uygundur. Düşük maliyetli, kaliteli ve çevre dostu bez çantalar üreten firmamız ultrasonik bez poşet üretiminde patent sahibidir ve üretim makinelerini de entegre şekilde tasarlamaktadır.

Firmamız tarafından üretilen bez çanta modelleri modernize edilmiş file olarak nitelendirilmektedir. Hem şık hem de uzun ömürlü bir kullanım sunan bu bez çantalar aynı zamanda kaliteli bir reklam aracı olarak da kullanılabilir. Yani son derece maliyetsiz bir şekilde markanızın ya da işletmenizin reklamını yapmanız mümkündür. 

Uzman kadrosu, teknolojik üretim alanı ve kaliteli vizyonu ile sektörde öne çıkmış olan firmamız NETPAK, birçok ünlü markanın bez çantalarını üretip tasarlamakta ve her gün yepyeni değişiklikler ve gelişmeler ile müşterilerine kaliteli imkanlar sunmaya devam etmektedir. Bez çantada en doğru, en kaliteli ve en maliyetsiz üretim için en doğru adres NETPAK olacaktır.


Bir Doktor Hayat – Kişisel Blog Advertorial içeriğidir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :