İSTANBUL KADIKÖY'DE BULUNAN ARAÇ KİRALAMA FİRMALARI

Araç Kiralama Firmaları

İnsan ve araç trafiğinin en fazla olduğu şehirlerden birisi olan İstanbul’da toplu taşımanın ne kadar güç olduğu biliniyor. Yeterince zorlu olan ulaşımı daha konforlu gerçekleştirmek için hususi araç sahibi olmayanlar, araç kiralama hizmetlerinden faydalanmayı tercih ediyor. Toplu taşımaya göre çok daha konforlu olan araç kiralama, hem bireysel müşteriler hem de şirketler için kurtarıcı niteliğinde oluyor.

İstanbul’da birçok semtte hizmet veren rent a car firmaları sayesinde bu hizmete ulaşmak hiç de zor olmuyor. Sadece araç kiralama firması seçiminde dikkatli olmak ve profesyonel yerlerden hizmet almaya dikkat etmek gerekiyor. Bu hususta İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olan Kadıköy’de hizmet veren rent a car firmalarına rastlanıyor.

Bu alanın önde gelen firmalarından olan Blue Rent a Car firması, merkezi Alaşehir’de olup hizmet ağlarını tüm Türkiye’ye genişletmeyi başarmış bir şirket olarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sunuyor. Güler yüzlü ve profesyonel çalışma ekibi sayesinde ister ofisten ister telefon yardımıyla rezervasyon yaptırılması halinde, müşterilerinin talep ettikleri aracı teslime hazır hale getiriyorlar. Temizlik ve tüm bakımları yapılan araçlar müşterileri için en konforlu ve güvenilir şekilde sunuluyor. Hesaplı fiyatlarıyla her bütçeye hitap edebilen geniş araç yelpazesi sayesinde de tüm talepleri karşılayabiliyor.

Müşterilerinin güvenliğini ve konforunu en üst derecede tutmayı başaran sözleşme kuralları sayesinde arıza ya da kaza gibi durumlarda müşterileriyle yakından ilgileniyor. Ayrıca Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanları için sunulan araç teslim olanağı sayesinde de müşterilerinin seyahatleri öncesi aklını araç teslimiyle uğraştırmıyor.

Uluslararası bir firma olan Sixt Rent a Car’ın temsilcilerinden biri olan Interyol Rent a Car firması da Ümraniye merkezli ofisi dışında içlerinde Kadıköy’ün de olduğu birkaç farklı semtten araç teslim imkânı sunuyor. Kendi web sitelerinden rezervasyon formu doldurulabiliyor ya da yine ofislerden ve telefon yardımıyla rezervasyon yaptırılabiliyor.

 Uluslararası bir araç kiralama firmasının temsilcilerinden olduğu için oldukça geniş araç filosuyla, hemen her marka ve modelle müşterilerine ulaşıyor. Firmanın web sitesinde kampanyalı araçları ve kiralama koşullarına dair tüm bilgiler mevcut bulunuyor.

Kadıköy merkezli bir araç kiralama firması olan Pozitif Car Rental’da orta seviye araçların dışında daha lüks araçlarla hizmet sunuluyor. Porsche Cayenne, Mini Cooper, Toyota Land Cruiser, Audi Q7, Range Rover, Mercedes gibi markalar firmanın araç filosunu oluşturan seçenekler arasında yer alıyor.


Daha uygun fiyatlı seçenekler diğerlerine göre çok daha az. Hyundai Era ve Ford Focus gibi araçlar daha hesaplı fiyatlarla sunuluyor ancak ağırlık her zaman lüks segment araçlarda. Bu nedenle diğerlerinde göre daha yüksek fiyatlarla kiralama hizmeti sunuluyor. Özellikle uzun dönem araç kiralamada daha hesaplı ve lüks araç kullanımı imkânı sunan Pozitif Car Rental’ın hizmetleri hakkında telefon ve web adresi aracılığıyla kolayca bilgi alınabiliyor.


Bir Doktor Hayat – Kişisel Blog Advertorial içeriğidir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :