İNTERNET'TEN BİLİNÇSİZCE HASTALIK ARAŞTIRILMASI VE ULAŞILABİLİNİR DOKTORLAR

sağlık portalı

İnternet'teki sıradanlaşmış ve doğruluğu kesin olmayan bilgilerle dolu olan sözde sağlık sitelerinden farklı olarak, uzman doktorların çalışmalarını kullanıcılarına sunan sağlıkportali.com adresi, herkesin şikâyetini çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor. Sitemizde yer alan kategoriler sayesinde arama yapmak istediğiniz alanda den detaylı bilgilere sahip olarak, en doğru şekilde bilgilenmek mümkün oluyor.

Herkes hayatının her anını sağlıklı ve ne ağrı, ne sancı ne de hastalıklarla boğuşarak geçirmek istemez. Mümkün olduğunca sağlıklı koşullarda hayatı sürdürmek, hastalıklarla karşılaşıldığında en çabuk ve etkili şekilde tedavi görmek için bilinçli olmak gerekiyor. Herhangi bir hastalığa sahip olduğunu öğrenen çoğu kişinin ilk yaptığı şey hastanelere gitmek ve bilgi almaktan önce internette hastalık hakkında araştırmalar yapmak oluyor. Ancak İnternet sitelerindeki bilgiler nedeniyle ne yazık ki telaşa ve umutsuzluğa kapılmak da kaçınılmaz oluyor. Bu nedenle sağlık araştırmaları için en güvenilir adreslerden faydalanmak gerekiyor.

Sitemiz saglikportali.com burada bir adım daha önce çıkıyor çünkü sitede yer alan bilgiler uzman doktorlar sayesinde hazırlanıp kullanıcılara sunuluyor. Sadece hastalıklarla ilgili de değil, ilaçlar, hastaneler, poliklinikler, sağlık ocakları, sigorta şirketleri, eczaneler gibi birçok sağlıkla alakalı konuda bilgiler içeriyor.

Sitemizde en fazla faydalanılan kısımlardan biri ise soru cevap bölümü oluyor. Burada kullanıcılarımız, doktorlarımıza dilediği hastalıkla ilgili başına gelen ya da şüphelendiği durumu anlatıp, uzman görüşü alarak ne yapması gerektiği hakkında en iyi şekilde bilinçlenebiliyor. Soru cevap bölümünde yer alan diğer kullanıcıların soruları ve aldıkları yanıtları da inceleyerek, aynı soruna sahip kişilerin neler yaşadıkları, doktorların görüş farklılıklarını gözlemleyerek bakış açısını genişletmek de mümkün oluyor.

Sitemiz, kullanıcılarının kayıtlı olan doktorların hangi şehirde hizmet verdiği, hangi uzmanlık alanında çalıştığı gibi birçok özelliğe göre arama yapmak ve ihtiyacı olan doktora ulaşmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca güncel sağlık haberleri sayesinde tıp dünyasındaki son gelişmelerden haberdar olarak yenilikleri takip edebiliyor.

Çoğu insanın en az bir kere yaşadığı eczaneye gidip ilacın ismini unutarak anlatmaya çalışması, ilacın kabını, rengini anlatarak bulmaya çalışması durumları sitemiz sayesinde kolayca çözüme kavuşuyor. İlaç arama bölümünden yapılacak araştırma sayesinde kimseye anlatmaya çalışmaya uğraşmadan, ister markasına, ister ilaç firmasına, hapın üstünde yazan harflere, kabın rengine, hangi hastalık için kullanıldığına bağlı olarak arama yapılabiliyor ve hangi ilaç olduğu kolayca öğrenilebiliyor!

Bilinçsiz ilaç kullanımı sağlık dünyasında hiçbir şekilde önerilen ve uygun olan bir durum değildir ancak baş ağrısı, mide bulantısı gibi basit şikâyetler için hafif ilaçlar kullanmak zorunda olduğunda sürekli kullanılan bir ilaç varsa, bu ikisi arasında nasıl bir etkileşim olabileceği hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. Sitemiz sayesinde bu etkileşimler hakkında kolayca bilgi sahibi olmak da mümkün oluyor.

Bilinçsiz ilaç kullanımı demişken, prospektüsü kaybolan ilaçlar hakkında tüm bilgilere sitemizden ulaşılabiliyor. Kullanılan ilacı arama bölümüne yazarak nasıl kullanıldığı, neden kullanıldığı, yan etkileri, hangi kurum tarafından karşılandığı gibi ilaçla ilgili tüm detaylara ulaşılabiliyor.

Eczaneler kategorisinde arama yaparak bulunulan şehre ve ilçeye, hangi sigorta şirketleriyle anlaşmalı olduğuna göre arama yapan kişilerin kendilerine en yakın eczaneyi bulması mümkün oluyor. Aynı şekilde acil durumlarda ihtiyaç olan nöbetçi eczanelere sadece tek tıkla ulaşılabiliyor.

Eczaneler, ilaçlar, doktorlar ya da sağlık kurumları hakkında ayrı ayrı arama yaparak vakit kaybetmek yerine tek bir sayfada hepsine ait kapsamlı bilgilere ulaşılabiliyor. Kısacası sağlık konusunda ihtiyaç olan her türlü bilginin tek sayfada toplandığı sitemizden her konuda faydalanmak mümkün oluyor. 


Bir Doktor Hayat – Kişisel Blog Advertorial içeriğidir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 yorum :

  1. Güzel ve faydalı paylaşım için çok teşekkür ederim. Sağlık çok önemli inşallah çok büyük dertlerimiz olmaz ama ihtiyaç duyarsam siteniz de araştıracağım. Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Zehra Ertuğru

      Kıymetli yorumunuz ve konuya olan ilginiz dolayısıyla teşekkürlerimi iletiyorum.

      Sevgi, saygı ve hürmetlerimle

      Sil