2017 KİTAPLIK MODELLERİ

Kitaplık Modelleri


Her evin olmazsa olmazlarından biri olan kitaplıklar 2017 yılında da yine evlerin başköşesinde boy gösterecekler. Evin havasını tamamen değiştiren bu mobilyalar ile kitap okumak çok daha ayrı bir zevk verir hale geliyor. Peki, 2017 kitaplık modelleri neler?


Evlere artık dekorasyon anlamında yerleştirilen ürün sayısı oldukça arttı. Artık insanlar kullanmadıkları ürünleri ve mobilyalarını sadece evin görselliğinin artması açısından evine yerleştiriyor. Hal böyleyken tüm evlere dekorasyon konusunda çok daha fazla önem veriliyor ve bu konu ile ilgili sık sık araştırmalar yapılıp tüm eşyalar sıklıkla yenileniyor. Sizin de artık evinizde kitaplıklarınızı değiştirmenin zamanı gelmedi mi? Yeni model şık ve modern kitaplıklar ile evler hiç olmadığı kadar modern görünüyor ve evin havası tamamen değişiyor.


Öncelerde sadece dolap halinde duvara yaslanan kitaplıkların yerini artık daha kullanışlı modeller alıyor. Duvara sabitlenebilen raflı modeller yere tabanın değmesine gerek bıraktırmıyor ve bu durum da yer tasarrufu yapmanızı sağlıyor. Birbirinden renkli ve farklı modeller ile artık sadece kitapları koymak için bir dolap ihtiyacınız olmayacak. Aynı zamanda görselliği de sizlere sunan modeller ile evinizin dekorasyonuna önemli adımlar atmış olacaksınız. Evinizin uyumuna, rengine, büyüklüğüne ya da küçüklüğüne uygun olan modeli bulmanız artık çok kolay. Yüzlerce çeşit arasından hem evinize hem de zevkinize uygun olan ürünü bulabilir ve evinize hemen bir renk getirmek için ilk adımı atabilirsiniz.


Hem küçük evlere hem de büyük evlere göre uyumlu olan 2017 kitaplık modelleri ile sizler de aradığınızı çok kolay bir şekilde bulabileceksiniz. Asimetrik modeller özellikle de önümüzdeki yıl çok daha fazla göze çarpacak. Tek parça kitaplık modellerinin yerini çok daha fazla paranın bir araya gelmesiyle oluşan kitaplık modelleri yer alacak. Asimetrik şekillerden oluşan kitaplık modelleri ise sıradan durmuyor ve odalara renk katıyor.


Artık kitaplıklar sadece odalarda değil salonda ve hatta banyo da bile bulunabiliyor. Eğer eviniz genişse banyonuza ve mutfağınıza bile kitaplıkları yerleştirebilir ve elinizin altında her an bir kitap olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca görselliği yüksek olan modeller ile dekorasyon olarak da kitaplıkları bir araç olarak kullanabilirsiniz. Eviniz küçük ise daha çok kullanışlı modelleri seçmenizde fayda var. Haznesi büyük olan modeller ile kitaplıklarınıza daha fazla kitap sığdırabilirsiniz. Eğer kitaplarınız az ve bir kitaplık arıyorsanız her model sizin ihtiyacınıza uygun olacaktır. Özellikle de hem raflı hem kapaklı modeller ile bir kenara kitaplarınızı yerleştirirken bir tarafa da biblolarınızı yerleştirebilir ve kitaplığı sadece kitaplık olarak kullanmayabilirsiniz.


İster renkli ister metal istediğiniz her çeşit ve renkte 2017 kitaplık modellerini bulabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna ve sizin ihtiyacınıza yönelik olan kitaplık modeli ile artık evinizi tamamlayacak ve evinizin havasını tümden değiştirebileceksiniz.


Bir Doktor Hayat – Kişisel Blog Advertorial içeriğidir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :